2014. június 15., vasárnap

Atlantiszi gyűrű, ezüst gyűrű, ezüstgyűrű - Jelenlegi ára: 5 900 Ft


Termék:
Atlantiszi ezüstgyűrű, A minta feketére antikolt, a többi rész fényes. Vastag erős anyagból készült, így nem hajlik, deformálódik könnyen.
Méret:
Minden méretben kapható.
A gyűrű sínje nyitott, állíthatós, de lehet fix méretben, zárt sínnel is kérni.
8, 5mm széles,
Leírás:
925-ös finomságú ezüstből készült, kiváló minőségű magyar termék. Itt a megszokott kiskereskedelmi áraknál 20-30%-al kevesebbért lehet az Öné.
Garancia:
Garanciát vállalunk, hogy a forgalmazott ezüst és arany termékeink anyaga valóban a leírásban megadott nemesfémből készült, amit számlával is igazolunk. A termékekben hivatalos magyar fémjel és gyártójel található. Az internetes kereskedelmi engedélyekkel rendelkezünk és az aktuális jogszabályokat betartjuk.
Díszdoboz:
Vásárolható díszdoboz az ékszerekhez. A dobozok a termékeim között megtalálhatóak. A díszdobozos postázásnál a postaköltséget csak egyszer kell fizetni.
Szállítási információ:
Több termék egyidejű vásárlás esetén az alap postaköltséget csak egyszer kell kifizetni.
A sikeres licitálás vagy fixáras vásárlás után érkezik egy automata e-mail, amiben megtalálható a bankszámlaszám és az utaláshoz szükséges minden információ. A gyűrűméret meghatározásához letölthető mérősablont biztosítunk. A termékek biztonságos egyszerű műanyag, vagy keménypapír dobozban és buborékos borítékban kerülnek feladásra, de igény szerint választható díszdobozos csomagolás is. A szállítási idő 1-5 munkanap. A sürgős szállítási határidőt kérjük előre jelezze!
Az egyedi gravírozott termékeknél csak előre utalásos fizetés tudunk elfogadni!



Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Az aukció vége: 2014-07-06 12:00
. Atlantiszi gyűrű, ezüst gyűrű, ezüstgyűrű - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése