2014. június 26., csütörtök

CHEROKEE meleg kötött pulóver kislányoknak 80/86 - Jelenlegi ára: 990 Ft


Megkímélt állapotban van, ahogy a fényképek is mutatják. NEM SZAKADT, NEM FOLTOS, NEM BOLYHOS, NINCS KINYÚLVA!
Nagyon édes, vidám, élénk bordó színű, különleges nyakmegoldású pulóver puha 100% pamut anyagból. Csinos kislányos fazonú,   bordás kötésű, meleg felső. Gallérja lehajtható, vagy pedig összegombolva garbós fazonnal védi kislányunkat a hidegtől. A pulóver alja, ujjai bájos enyhe fodorban végződnek.
Címke szerinti mérete 12-18 hó, ami 80-86-os méretet jelent. Érdemes azonban a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 30 cm; ujjhossz nyaktól mérve: 32 cm, mellbőség: 29 cm, derékbőség: 30 cm.
Nagyon csinos, igényes felső kishölgyeknek. Aukcióim között ebben a méretben találsz még sok NEXT és egyéb ruhát, szettet, érdemes szétnézni.
Licit nélkül árral teszem fel termékeim nagy részét, hogy minél hamarabb hozzájuthass. Ha licitálsz, lezárul az aukció, és akár 2 napon belül Nálad lehet a termék. Dönts gyorsan, mert ha más határozottabb, ő viszi el...
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is, folyamatosan töltöm fel az általunk használt, vagy még nem használt, de kinőtt ruhákat, játékokat.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2014-07-18 05:28
. CHEROKEE meleg kötött pulóver kislányoknak 80/86 - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése