2014. szeptember 24., szerda

NTN német körömágyhosszabbító zselé 5ml Natúr - Jelenlegi ára: 955 Ft


NTN Cover Gel Körömágyhosszabbító zselé
NTN = New Technology Nails Kiváló minőségű, professzionális termék. Sűrű, önterülő zselé. Erősen pigmentált. Natúr hússzínű, tehát olyan a színe, mint a körömágynak, ezért felvitelével természetes hatás érhető el. Használható az egyenletlenségek, elszíneződések korrigálására vékony rétegben a saját körmök erősítésére és a körömágy meghosszabbítására. Ebben az esetben a bőrredő felé elvékonyítva vigyük fel, reszeljük meg egy kissé, ha szükséges. Így elkerülhető az éles lenövési kontúr megjelenése. Használhatjuk továbbá a TIP-el, illetve épített zselés körmökre körömágyhosszabbító zseléként. Különösen szépen mutat francia körmökhöz fehér vagy színes véggel. Mivel sűrű könnyű vele dolgozni és a fedőhatása is erős. A mosolyvonalnál emiatt nem fog látszani a lenövés, sokáig szép marad a francia köröm. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 3 perc. Az ennél kisebb teljesítményű lámpákban hosszabb ideig érdemes bent hagyni a körmöket!
A terméket cégként árusítom. Számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni!
 
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a X. kerületi cím az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor!
A személyes átvételekre e-mailben vagy telefonon tudunk időpontot egyeztetni.
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: hétköznap és hétvégén egyaránt megoldható itt az átvétel, akár reggeli vagy esti időpontban is. A helyszín a Szent László gimnázium közelében van, az Éles sarktól 2, az Örs vezér terétől pedig 10 percnyire.
III. kerület, Kolosy tér: hétfőn, kedden vagy szerdán 16: 15 és 16: 30 között tudok biztosítani átadást igény szerint.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a X. kerületben lehet átvenni!
Utalás-Posta:
Több termék egyidejű megvásárlása esetén a 1 postával 1 csomagban adom fel a termékeket és 1 postaköltséget kell rá fizetni, mely a csomag súlya alapján kerül meghatározva. A pontos postaköltséget a rendelést követően e-mailben elküldöm.
A postázás menete: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad!
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
Postakész boríték: fix áras boríték, több méretben is kapható. Nem mérnek rá súlyt, annyit lehet belepakolni, amennyi csak belefér. Ajánlottan adom fel! Csak azoknál a termékeknél ajánlom fel ezt a postázási lehetőséget, ahol tudom, hogy biztosan belefér az adott termék
A postaköltségek mindig a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint alakulnak.



Jelenlegi ára: 955 Ft

Az aukció vége: 2014-10-15 16:40
. NTN német körömágyhosszabbító zselé 5ml Natúr - Jelenlegi ára: 955 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése