2014. november 30., vasárnap

IKREKNEK,IKER! 62-ES BÖLCSÖDÉS ÜNNEPLŐ 2DB 1ÁR - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kedves Vásárló!
 
Tekintse meg kérem ezt az ajánlatot, érdemes!
 
Eladásra bocsátom ebben az aukcióban ezt a kisfiúknak való Bölcsödéseknek ünneplőként helytálló szettet, 62-es méretben!
A csomag tartalma:  
A szettek hirdetésének ára, KÉT SZETTRE VONATKOZIK!  
2db Szett:
KÉT kordbársonyra emlékeztető anyagú nadrág. Puha tapintású, a gumi cserélt benne, mert gyárilag nagyon kicsit tettek bele.
 Mérete:
Belsőszárhossza 16cm 
Külsőszárhossz 30cm 
Szélesség (derék tájt)  2*27cm   
KÉT Mellény, gépi kötésű. Mellkas részen kárómintás, nagyon pasis!
Anyaga: 100%Akril
Mérete:
Hossza 25cm
Szélessége (alsó szegélynél) 2*22cm
Egy sapka, micisapkás szabással. Nagyon kényelmes!!! A srácaim szerették hordani, de nem sokáig tudtuk és ritkán (ünnepekkor vettük fel). Édes kis napellenzős teszi a sapkát igazi pasissá!
A TERMÉKEK SZABÓCENTIVEL MÉRTEK!
2 szett 343 gramm csomagolás nélküli érték
 
A termék állapot leirása: A termékek használt állapotúak, elvétve előfordulhat halvány folt, de én nem láttam rajtuk! Szakadást nem láttam rajtuk és nyúlást sem. A cipzárjuk, gombjuk, gumijuk működőképes.
 
A termékek  anyaga: vegyes.
A termékeke állapota: A nadrágban cserélt gumi van, amely gyárilag nagyon szűk volt. Ettől eltekintve Újszerű, HIBÁTLAN!
 
A termékek állapotjelzésének megfelelően. Az ÚJ, CIMKE NÉLKÜLI jelölésnél: Sosem használt, vagy csak próbált termékről és egyszeri (feladás előtti) mosása volt. ÚJSZERŰ jelölésnél: A termékek  használtak ugyan, de nem nyúltak, kopottak, szakadtak, foltosak! Patentolásuk,, cipzárolásuk rendben vannak. HASZNÁLT jelölésnél: Mosható és maradandó csekély foltosodás, bolyhosság, szinfakulás, minta töredezés, alakvesztés előfordulhat, de ezt megpróbálom jelezni is az adott terméknél (ha észreveszem). Apró, tűhegynyi varrott "lyuk" lehetséges, de ezt is jelezni próbálom!
 
Lyukas, hordhatatlan darabot nem teszek egy csomagba sem! Olyan terméket sosem árulok, amelyet én magam vagy a családom bármely tagjára sem adnék  fel!
 
Állat és füstmentes háztartásból valóak!
 
A termék postázási díjja csak becsült érték (JELZEM, HA  PONTOS ÖSSZEGET TUDTAM IRNI RÁ) a Postai díjszabás alapján számolom ki! A megvásárlás esetén becsomagolt súlyról küldöm el a tájékoztatót az aktuális feladási áráról! Minden vásárlási esetben ÖNÁLLÓAN küldeni szoktam értesitőt, mert a rendszer autómatikus üzenetet is küld, de néha nem tudja jelezni ÖN felé! Ajánlottan küldöm minden termékemet!
 
Kérek minden KEDVES VÁSÁRLÓT, hogy amennyiben leüti termékemet OLVASSA EL A EZT A TÁJÉKOZTATÓT is mielőtt végleges vásárlásnál dönt KÉREM, a termékek lemért adatait is figyelembe venni! Ha a tájékoztató után megveszi a termékemet, úgy kérem 3 munkanapon belül biztosítson komoly szándékáról, 1 hét türelmi időt várok!   A vásárlás kiegyenlitését kérem mihamarabb, de legkésőbb 10 nap alatt intézzük el! Jelenkezés elmulasztása esetén, valamint kiegyenltés hiányában NEGATIV ÉRTÉKELÉS mellett újból meghirdetem a terméket! Ha további termékemre vár, kérem jelezze szándékát és tegye meg a szükséges lépéseket is (licitálás). Vásárlástól számtva 20 nap múlva értékelést KÖTELEZŐ leadnom, ezért kérem, hogy ezen belül bonyoltsuk le a vásárlás fázisait!
 
Örülök, hogy szántál időt a hirdetésemre és megtekintetted!
 
Más termékeim is hirdetés alatt állnak, kérem, ha tudja, tekintse meg őket! Sok Iker, Ikres ruházat, játék, cipő is található!
 
További szép napot kívánok Ebby2  
 
Ebby2
 
Szállitási sablonhoz: Kedves Vásárló!
 
Csak ajánlva adok fel terméket, hogy biztosan megérkezzen! A termékeket megfelelő minőségben, hirdetett állapotban adom fel! Értesitem arról, ha a csomag feladásra került, valamint arról, hogy ha akadályba ütközik! Ikreim vannak, nehéz a felügyelet megoldása és ettől függök én is. A rossz idő és a betegség miatt tolódhat a feladás, de igyekszem egy hét alatt lebonyolitani a feladást!
 
Köszönet a megértésért és türelemért: Ebby2


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2014-12-20 15:41
. IKREKNEK,IKER! 62-ES BÖLCSÖDÉS ÜNNEPLŐ 2DB 1ÁR - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése