2014. december 30., kedd

Sigma dupe ecsetkészlet ecset - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Termékleírás:
Teljesen új, Sigma dupe esetkészlet. 10 darab ecstet tartalmaz.
Az ecsetek szőre puha, nem hullik, és az ecsetek feje rendkívül tömött.
A szettben minden nagy ecsetnek megtalálható a kis megfelelője, így ez egy teljesen komplett és univerzális összeállítás.
Az ecsetek alkalmasak: alapozó/BB/CC krém, korrektor, púder, bronzosító/pirosító, szemhéjalap, szemhéjpúder.. stb felviteléhez.
 Kiváló ajándék is.
A szállítás menete:
 Az ecseteket bélelt borítékban, elsőbbségi és ajánlott küldeményként postázzuk a vevőhöz.
A szállítás időtartama:  pár munkanap ( általában 2-7 munkanap), de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is!  A posta szállítási idejéért nem tudunk  felelősséget vállalni, az említett szállítási idő csak tájékoztató jellegű!
Megrendeléskor mindenképp tájékoztatjuk a kedves vevőt, hogy körülbelül mennyi idő lesz mire odaér hozzá a termék. (ez szintén tájékoztatás jellegű)
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók,  akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!  A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás menete:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket Magyarországról( ha épp van készleten), ha nincs akkor a második munkanapon a küldeményt külföldről postázzuk a vásárlóhoz.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!  



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2015-01-19 12:18
. Sigma dupe ecsetkészlet ecset - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése