2014. augusztus 25., hétfő

Judith Merkle Riley: Minden Vágyak Mestere - Jelenlegi ára: 1 240 Ft

Judith Merkle Riley: Minden Vágyak Mestere
Raktári szám: A004565
ISBN: 9633680859
Kiadó: Alexandra Könyvkiadó
Méret: 140*210 mm, 462 oldal
Állapot: keménytáblás, a védőborítón matrica nyoma, jó
1556-ot írunk, s a királyné asztrológusa, Nostradamus - jövendőmondó tehetségének köszönhetően - olyan titokról lebbenti fel a fátylat, amely Franciaország egész királyságát romba dönthetné. A fekete mágiát kontárként művelő királyné, Medici Katalin, elhatározta, hogy megszabadul a király szeretőjétől, s hogy ebben a legendás Menander, a halhatatlan mágus feje, közismertebb nevén a Minden Vágyak Mestere lesz majd segítségére. De csak Nostradamus ismeri fel ennek az ördögi tárgynak a valódi természetét, amelynek nyomában mindenütt csak pusztulás jár, s bár valóban teljesíti a kívánságokat - ezért szörnyű árat kell fizetni...
Midőn Nostradamus Párizsba siet, hogy figyelmeztesse a királynét, döbbenten veszi tudomásul, hogy a doboz, amelyben a Mester feje lakik, egy kedves, okos, de annál makacsabb fiatal hölgy birtokába jutott: ő Sibille Artaud de la Roque, a nagyravágyó kékharisnya-költőnő.
Sibille-t Menander mindvégig kísérti, hogy kívánjon tőle bármit, ő minden kívánságát teljesíti, a szépség, a tehetség és egy elragadó, intelligens lovag nem akadály.
Vajon Nostradamus meg tudja-e akadályozni a két elszánt hölgyet, hogy kívánjanak valamit a Minden Vágyak Mesterétől, s ezzel az egész királyságot veszélybe sodorják?
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 1 240 Ft

Az aukció vége: 2014-09-15 02:41
. Judith Merkle Riley: Minden Vágyak Mestere - Jelenlegi ára: 1 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése