2014. november 24., hétfő

Gyöngy László István: Örökösök - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Gyöngy László István
 –
Örökösök
Könyvajánló/ Fülszöveg: „ A napjaink Magyarországán játszódó történet olyan emberek sorsának édesbús láncolata, akik a közelmúlt történelmét másképpen, saját személyiségük szerint élték meg. Szereplői milliárdos vagyon várományosai, akik egyáltalán nem számítottak örökségre. Van köztük gátlástalan, az alvilággal lepaktáló vállalkozó, testvérgyilkosságra is képes, kapzsi asszony, a kommunizmus visszatéréséről ábrándozó, majd megvilágosodó volt párttitkár, törtető karrierpolitikus, hálás fiú és önfeláldozó, az örökségről lemondani kész pedagógus. A szálak mozgatója az örökhagyó, a naiv jóhiszeműségében is dörzsölt, "minden hájjal megkent" cigándi parasztember: sorsát 1941-től halála napjáig kísérhetjük végig ebben a sodró lendületű, nagy ívű családregényben, amelyben jó és rossz, vonzó és ellenszenves, esendő és megvetendő - mint azt kapja, amit érdemel.
Árulás, szerelem, becsület, hűség, csók és könny, kaland és izgalom, vagyis minden adott, hogy igaz mese kerekedjék a régi időket felidéző ízig-vérig mai történetből. ”
Kiadó: Partvonal Könyvkiadó, Budapest
Kiadási dátum: 2006.
Terjedelem: 695 oldal
Kiadói fűzött-, kemény papírkötés. Méret: 16*23, 5 cm.
Állapot: Kiváló, újszerű állapotban eladó könyv! Kosz, bejegyzés és firka mentes példány! (Kérem, hogy elsődleges állapot információnak az eladó tételről készült fotókat tekintse! )
 
Ár: 3000 Ft. -
 
Posta: az aktuális, 2013-as postai díjszabást figyelembe véve, MPL postacsomagként kézbesítve 1000 Ft. - Vízhatlan, biztonságos csomagolásban postázva!
(Figyelem! Több tétel egyidejű megvásárlása esetén jelentős postaköltséget takaríthat meg! )
Amennyiben ideje is engedi, tekintse meg további kínálatomat!
Értékes könyvek, gyakran 1 Forintról!
(Lent az oldal alján, a Galériámban! Illetve még több könyv az ’ Eladó további termékei’ menüpontra kattintva! )


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-14 20:16
. Gyöngy László István: Örökösök - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése