2014. november 24., hétfő

Yihongke férfi télikabát M-3XL.5-szín. - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Yihongke férfi szuper meleg, télikabát. M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, méretben, a képeken látható színekben rendelhető. Kályha meleg télikabát.       Anyaga: Cotton/Spandex, vízhatlan. Béléstöltete: Vatelin.      Gyönyörű termék, igényes fiúknak.
Szállítási feltételek: A termék külföldről érkezik a vásárló utalásának napján kerül megrendelésre és 15-28 munkanap alatt érkezik meg a vásárlóhoz. A termék minden esetben hozzám érkezik meg azt én vámolom, és én küldöm tovább a vásárló részére. Tehát nincs + vám. A vaterás ár van és a belföldi postaköltség ami a terméklapon a szállítási feltételek alatt minden esetben fel van tüntetve.
Fizetési feltételek: Az utalásra 7-naptári napot tudok várni ha ennyi idő alatt nem érkezik be az utalás az adásvételt semmisnek tekintem és elkészítem az értékelést és a terméket újra indítom.
Megértésüket előre is köszönöm! Vásároljon bizalommal! A termék gyönyörű jó áron adom érdemes várni rá egy kis időt. Eredeti termék.
Van lehetőség EMS gyors szállításra is ami a vásárlónak + 6600-Ft ba kerül de a szállítási idő 8-14 munkanapra változik ha ezt a szállítási módot választja azt kérem írja be a megjegyzésrovatba a szín és méret megjelöléssel együtt, és az ezzel az összeggel megnövelt vételárat utalja a vaterás értesítőben megadott számlaszámra.
Kérem a kedves vásárlóimat a fentiek tudomásul vételére és ezen megadott információk szerint rendeljék meg a termékeket.



Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Az aukció vége: 2014-12-14 21:26
. Yihongke férfi télikabát M-3XL.5-szín. - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése