2015. január 27., kedd

Kerámiabetétes edénykészlet hőtároló talppal - Jelenlegi ára: 29 900 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Kerámiabetétes edénykészlet hőtároló talppal svájci minőségben!
Próbáld ki a minőséget, megőrzi az egészséged! Dupla-kerámiabetétes edénykészlet, hőtárolós talppal, svájci minőségben!
Ugye nem fogyasztanál el önszántadból olyan táplálékot, amiről tudod hogy kárt okozol vele a szervezetednek? Ha teflonos edényt használsz, sajnos pontosan ezt teszed.
A teflon tapadásmenetes bevonatát alkotó molekulái a magas hő hatására széttöredeznek, és belekerülnek az ételekbe, a teflonmolekulák rendszeres fogyasztása magas kockázatot jelent és bizonyítottan különböző megbetegedések kialakulásához vezet, ezért az EWG (egészségvédelmi világszervezet) azt ajánlja, ne használjunk teflonborítású edényeket!
Kerámiabetétes edényeinket magasfokú ellenálló képesség jellemzi, egyszerűen tisztíthatók, felületük gyöngyházfényű, és 100%-ig tapadásmentes.
A kerámia a második legkeményebb, de természetes és tapadásmentes anyag, ezért tesztekkel bizonyítottan a legmagasabb hőfokon történő használatkor magas igénybevétel esetén sem szabadul fel belőle semmilyen károsanyag.
Termékeink nem kerámiabevonattal, hanem két rétegű, valódi kerámiabetéttel, és alumíniumötvözet, hőmegtartó talppal rendelkeznek, ezért edényeink oldalfalvastagsága 3-5 mm, és a legmagasabb svájci minőségi követelményeknek is megfelelnek.
A kerámia természetes tulajdonságaiból adódóan, és a hőtárolós talpazatnak köszönhetően, ízletesebben és egészségesebben , rövidebb idő alatt süthetsz-főzhetsz, a felmelegített kerámia lezárja az ételek külső rétegét, ezért az ebben készült húsok, zöldségeknek jóval magasabb a nedvesség és ásványianyag tartalma, és a vitaminok sem fognak főzés közben távozni.
Termékeink tartós használatra készülnek, és nagyfokú kopásállósággal rendelkeznek. ezért nagyüzemi használatra is alkalmasak.
Áraink , más hasonló termékek áraival való összehasonlításánál, kérjük hasonlítsa össze, az adott termékre érvényes garanciaidőt is , mely nálunk a legtöbb termék esetében 1év!
A csomag tartalma:
28 cm családi serpenyő oldalmagasság: 7, 5 cm 28 cm lábos , oldalmagasság: 12, 5 cm hőálló üvegtetővel
24 cm lábos , oldalmagasság: 11, 5 cm hőálló üvegtetővel
20 cm lábos , oldalmagasság: 9 cm hőálló üvegtetővel
16 cm nyeles-lábos , oldalmagasság: 8 cm hőálló üvegtetővel
24 cm serpenyő oldalmagasság: 5, 5 cm
Négyféle kivitel választható: rózsaszín, fekete, piros és szürke, rendelés esetén, választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be neked, amilyet szeretnél.
Eredeti ár: 55 900 Ft
Akciós ár:
29 900 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 23:39
. Kerámiabetétes edénykészlet hőtároló talppal - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése