2015. január 29., csütörtök

KÖTELEZŐK RÖVIDEN általános iskola 4-8 osztálya - Jelenlegi ára: 300 Ft


AZ AUKCIÓ TÁRGYA:
KÖTELEZŐK RÖVIDEN
általános iskola 4-8. osztálya számára
könyv , a képeken látható állapotban
KOMMUNIKÁCIÓ:  Sokan már a gép elé születnek, azonban én úgy vélem, mindenkinek van magánélete, ezért NEM TELEFONON tartom a kapcsolatot! A fontos információkat mailben,  2 munkanapon belül megadom. Amennyiben nem kapsz levetet, írj, mert biztos hogy elkeveredett!  POSTA: Ha több terméket vásárolsz, nem kell törődni az automata postaköltség számolással, maximális postaköltség egy csomag ára., de mindig el is küldöm az összesítést!  Előre utalás után postázok,  utánvét nincs. Fontos, hogy hetente max két alkalommal postázok.  ÁTADÁS-ÁTVÉTEL: A gyors adás-vétel híve vagyok, de ugyanezt a kedves vevőtől is elvárom. Szélsőséges esetekben természetesen tudok várni, de ezt feltétlen jelezze a leütés előtt üzenetben itt, mert utólag már nem tudok elfogadni semmilyen indoklást!
Folyamatosan töltök fel új dolgokat és sok 1Ft-ról indul, ezért érdemes figyelni.  Ha bármilyen további kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám, segítek!
Használd az automatikus licitet, így akkor is nyerhetsz, ha nem vagy a gépnél: Az automatikus licitálás segítségével nem kell folyamatosan figyelned, hogy mikor licitál valaki túl téged egy aukción. Az automatikus licitálás funkció a nevedben folyamatosan túllicitálja a többi felhasználó ajánlatát, egészen addig, amíg a valamelyikük által ajánlott összeg el nem éri a te maximális licitedet. Az automatikus licitálás mindig a lehető legkisebb összeggel emeli a tétet, így éppen csak magasabb összeget kínál, mint a korábbi ajánlatodat túllicitáló. Add meg a maximális licitedet (azt az összeget, amennyit még elfogadhatónak tartasz az adott termékért) az adott mezőbe és kattints a Licitálás gombra!
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
Kellemes Vaterázást és jó licitálást kívánok!
 



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2015-02-18 20:28
. KÖTELEZŐK RÖVIDEN általános iskola 4-8 osztálya - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése